Palvelut


Vastaanotto & Kahvila
Vastaanotosta löytyy iloinen henkilökunta, joka on siellä juuri sinua varten. Vastaanottorakennuksessa sijaitsee kahvila, jossa tarjoillaan kahvin ja leivonnaisten lisäksi myös purtavaa niin pienempään kuin suurempaankin nälkään. Sieltä saat myös virvoitusjuomia sekä mietoja alkoholijuomia. Vastaanoton yhteydessä on myös TV asiakkaille ja leikkinurkkaus pikkuväkeä varten.


Huoltorakennus
Asiakkaiden käytössä on tilava huoltorakennus, jossa on iso keittiö. Huoltorakennuksen yhteydessä toimii myös asiakkaiden vuokrattavissa oleva pyykkitupa. Huoltorakennuksesta löytyy myös WC:t ja suihkut naisille sekä miehille ja lastenhoitohuone/Inva-WC. Rannan tuntumassa, vaunualueen läheisyydessä, on toinen huoltorakennus, jossa WC:t ja suihkut naisille sekä miehille. Talvella vierailijoille on käytössä sähkösaunalla sijaitsevat WC ja suihkutila sekä astianpesupaikka.

Saunat
Leirintäalueella leiriytyjien käytössä on kolme tilaussaunaa aivan meren äärellä. Kaksi saunoista on sähkölämmitteisiä ja niissä on omat pesu- ja pukuhuoneet. Puulämmitteisessä saunassa nautimme
vanhan ajan tunnelmasta kera vesipadan. Täältä löytyy myös iso oleskelutila.

Harrastukset ja lapset
Uimarannan kupeessa on leiriytyjiä varten rantalentopallokenttä. Alueella on lisäksi 9-reikäinen minigolfrata ja polkuautorata. Pihalla on myös lasten leikkipaikka keinuineen ja kiipeilyratoineen. Vastaanotosta saa hakea erilaisia lauta- ja ulkopelejä. Vuokrattavissa on soutuvene, polkupyöriä sekä perhepyörä.

Kalastus
Leiriytyjille on kalastuslupa Mericampingin puolesta Pohjarannan merialueella. Lupa oikeuttaa kalastamaan koko Ylikylän kalastusosakaskunnan alueella. Kalastusalueet. Joelle kalastuslupia saa: Lankosken Köffi, p. (02) 5514 191, Merikarvian R-kioski, p. (02) 5512 011, Tuorilan SEO-Palvelu, p. (02) 631 1900, Eumer Fishing Center p. 044-560 3120. Jokiesite.

Hinnat

Saunamaksut:
1-2 hlöä 20 eur
3-5 hlöä 25 eur
6-8 hlöä 30 eur
> 8 hlöä 35 eur

Sauna-aika 50 min. Puusaunan asiakas lämmittää itse. Voimme tehdä sen puolestanne, josta veloitamme 20 eur.

Muut hinnat:
Minigolf 4 eur/kierros
Polkupyörän vuokraus 3 eur/tunti, 15 eur/päivä
Soutuveneen vuokraus 5 eur/tunti, 25 eur/päivä
Perhepöyrän vuokraus 2 aikuista ja 2 lasta, 6 eur/tunti tai 4 aikuista ja 2 lasta, 10 eur/tunti
Pyykinpesu 6 eur/koneellinen